"Tavaszi szél vizet árast.."... tovább...

Bejegyzés ideje:

TANÉVEKRE A BEÍRATKOZÁS FOLYAMATOS!

VÁRJUK SZERETETTEL A GYEREKEKET.
FÉRŐHELYEK SZÁMÁRÓL ÉRDEKLŐDNI AZ ÓVODAI TELEFONON ILLETVE EMAIL-BEN LEHET.
52 / 718-904 30/221-9857 gyermekkert@emel.hu

 


Meghívjuk Önt, ismerje meg a Gyermekkert Alapítványi Óvodát képek segítségével.


 • Az óvoda udvara tágas,árnyékos, két homokozó, valamint több természetes anyagból készült játék  szolgálja a gyerekek szabad mozgását.Mozgás és művészet.Játékaink egyediek,fafaragások díszítik. A nyári melegben párásító kapu hűsít bennünket. A szánkódomb a téli örömök kedvelt helyszíne.
 • Az óvoda folyosója jól kihasznált, innen nyílnak az óvoda helyiségei, de itt kapott helyet az  OVI GALÉRIA a gyerekek munkáinak kiállítása és az IVÓSAROK ahol a gyerekek a nap bármelyik szakában ihatnak.
 • A NYUSZI CSOPORT 
  (Kati néni és Jutka néni csoportja)

  Mind a két csoportban folyamatosan SALIN só-levegő készülékek működnek,biztosítva az egészséges tiszta levegőt.A csoportszobák légkondícionáltak.
 • A MACI CSOPORT
  (Márta néni és Ildikó néni csoportja)
 • A két csoport szobával szemben nyílik a GYERMEK ÖLTÖZŐ ÉS A MOSDÓ. Mindkét helyiség teljesen felújított ,higiénikus, és gyerekbarát.
 • PIHENŐ-FOGLALKOZTATÓ SZOBA Délelőtt itt tágas tér áll rendelkezésünkre az énekes játékok, a néptánc, az angol foglalkozások megszervezésére. Délután  alvó szobában ,tágas térben pihenhetnek a gyerekek. A helyiség összenyitható a tornateremmel, így több mint 100 m2 –es helyiség áll rendelkezésünkre a különböző programok megtartására.Az alvószobában egy Angol gyártmányú ,NIKKEN nagyteljesítményű legmodernebb technikát felvonultató levegőtisztító készülék működik ,folyamatosan biztosítva az egészséges levegőt.
  A pihenő szoba és a tornaterem légkondicionált.
 • A TORNATEREM a nagy mozgások fejlesztésének helyszíne. Változatos kézi szerek, torna eszközök és modern Wesco termékek segítik a mozgásfejlesztést.